Sedan slutet av 2023 har huset med Järvens förskola stått tomt efter det att förskolan flyttat ut. Troligt är att det så småningom kommer vara förskola igen i huset. Kanske om 4-5 år. Vi bad på vår hemsida och via Instagram tidigare om förslag på lämpliga provisoriska verksamheter att fylla lokalerna med.

Till helgen är det upprop i Järvastadens cykelskola. På söndag 14 april blir det tre lektioner. Kom inte för sent!

Vår vision för Järvastaden kommer ur det geografiska läget: Här bygger vi ett drömboende för barnfamiljer och alla andra som vill bo lugnt och tryggt med naturen utanför dörren och city runt hörnet. För att visionen inte bara ska stanna vid vackra ord översätter vi den i en årlig handlingsplan och konkreta aktiviteter.

Du som ännu inte har provat på att spela långgolf kan välja något av många fina erbjudanden om lektioner och kurser hos Fairway Golf. Du hittar Fairway Golf i anslutning till Ulriksdals golfklubb, där det finns en året runt-öppen driving range och en 9-hålsbana. 

Nu går tiden fort fram, vi har ställt om till sommartid och kan se fram emot mer ljus och värme. Här i vår egen stadsdel är det som alltid mycket på gång!