I Järvastaden bygger vi bostäder i alla storlekar men framför allt bygger vi en framtid. Just nu pågår byggnation och försäljning av nedanstående bostäder.

 

jarvastaden resona äventyret

JM bygger Ängsviolen och Kungsliljan i Järvastaden och skriver:
Ängsviolen byggs vid korsningen Fridensborgsvägen och Järva Skjutbaneväg. Kvarteret sträcker sig runt en avskild, grönskande innergård. Inflyttning sker från hösten 2024. Intill Ängsviolen kommer JM:s nästa kvarter, Kungsliljan. Markarbeten har precis påbörjats innan sommaren 2024 och inflyttning sker från hösten 2026.

Läs mer om Ängsviolen och Kungsliljan i Järvastaden.

 

 

 

jarvastaden resona äventyret

Resona bygger Äventyret i Järvastaden och skriver:
78 välplanerade och moderna lägenheter har utformats för att sätta guldkant på livet. Här finns allt från effektiva 2:or för den som vill ha ut mycket av sitt hem på en mindre yta till stora taklägenheter med tilltagna terrasser och utsikt över den vackra stadsparken och skogen. Perfekt för den som letar efter något alldeles unikt i området.

Läs mer om Äventyret i Järvastaden.

 

 

 

jarvastaden skanska solna tradgardskvarter

JM bygger Strandviolen och skriver:
Strandviolen kommer att ligga vid rondellen Fridensborgsvägen och Järva Skjutbaneväg. Kvarteret sträcker sig runt en avskild, grönskande innergård. Bostäderna är planerade så att varje kvadratmeter kan nyttjas på bästa sätt med möjlighet till smarta funktioner och de flesta med balkong eller uteplats. Inflyttning under 2024.

Läs mer om Strandviolen i Järvastaden.

 

 

 

jarvastaden karta3

Skanska bygger kvarter Kaprifolen och skriver:
På ett centralt läge i populära Järvastaden mittemot en kvarterspark växer Kaprifolen fram. Hitta din nya bostad med bostadsväljaren.

Läs mer om Kaprifolen i Järvastaden.

 

 

 

jarvastaden karta3

Skanska bygger kvarter Linnean och skriver:
Här lever du och din familj ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port.

Läs mer om Linnean i Järvastaden.