Kom med på lilla fårvandringen

På lördag 2 juni är det dags för lilla fårvandringen, anordnad av Kulturlandskaparna. Samling sker vid Överjärva gård klockan 10 och då fördelas djuren på bästa sätt.

Music Kidz med Linda Pahlberg bjuder in till musikföreställningen "Jag är som jag ska vara", nu på söndag 27 maj.

Det bjuds på en musikföreställning med mycket känsla - för barn i alla åldrar och deras vuxna. Det är ett samarbete mellan Friendly, Musickidz Stockholm och Upplands Väsby Kulturskola. Idéen föddes ur en gemensam önskan om att alla barn ska få växa upp och känna att de duger precis som de är.

Mulle Meck-parken firades med stort tårtkalas
Lördagen 12 maj bjöd Järvastaden AB in till ett rungande tårtkalas i Mulle Meck-parken. Anledningarna att fira var många. I år fyller nämligen parken 10 år samtidigt som den populäre Mulle Meck-karaktären fyller 25 år. Dessutom har parken haft en miljon besökare under årens lopp!

Järvastadsloppet närmar sig - skicka din anmälan idag

Söndag 27 maj avgörs Järvastadsloppet, ett motionslopp för hela familjen genom vackra Igelbäckens Naturreservat. Start och mål är vid Jaktvillan i Järvastaden, Gunnarbovägen 91.

Järvastadsloppet är ett breddlopp för alla barn och ungdomar som vill röra på sig. Vi bjuder även alla vuxna att springa 5 km i skogen. Tidtagning i ungdoms- och motionsklassen. Alla som fullföljer får medalj, dricka och frukt. Enklare servering finns vid Jaktvillan.

Stora fårvandringen - följ fåren till sommarbete

På söndag 20 maj behöver Kulturlandskaparna hjälp att flytta fåren från Överjärva gård, till fårens sommarbete i Tivoli i Bergshamra.