Mi Eriksson som då och då håller yoga och qigong i Järvastaden välkomnar till en halvdag i lugnets tecken. Inga förkunskaper behövs, men sköna kläder, egen matta och vattenflaska.

Tusentals besökte årets Food Festival

Vi har hållit på att bygga Järvastaden i mer än tio år. Varje år färdigställs nya kvarter och fler och fler flyttar till stadsdelen. JM bygger det sista kvarteret i Grönlingens detaljplan längs Fridensborgsvägen. Rad- och kedjehusen i Grankällan precis på gränsen mot Igelbäckens naturreservat har nyligen startats med officiellt spadtag. Mellan husen anläggs parker för rekreation och lek.

Nu har Music Kidz verksamhet startat för hösten 2018 och ännu finns det ett fåtal platser kvar. Linda Pahlberg som leder grupperna välkomnar barn mellan 4 och 7 år att komma och prova på.

Välkommen till prova-på-scouting

Ta chansen och kom till Pröva På Scouting för barn och vuxna i Järvastaden den 16:e september, arrangerat av Solna sjöscouter. Kom till Jaktvillans trädgård nu på söndag mellan klockan 15 och 17.

Järvastaden Open är avgjort

Vi spelade i år alltså nio hål (eftersom banan blivit lite mindre, då PEAB fortsätter att bygga Nya Ulriksdal). Det var poängbogey utan reducerat handikapp. Bifogat är resultatlistan.

Det var en fantastisk morgon med härligt soligt väder. Frukost stod serverad redan från klockan åtta av Gabriel A Mrad i Ulriksdals Golfrestaurang. Man anmälde sig i shopen och fick pollett till driving rangen, pegs och tre pack med bollar. Kvart i nio hälsade Stefan Sellgren, vd i Järvastaden AB, alla välkomna. Tillsammans med Fredrik Ramel från Fairway golf gick dagens ”program” igenom. Klocka nio var alla redo att kanonstarta tävlingen.