Villabackens småhus får tak

Nu har montage påbörjats av Skanskas småhus, kvarteret Villabacken i Grankällan, i Järvastaden. Det är Götenehus som levererar husen till Skanska. På en arbetsdag monterar de upp huset i två våningar och får också på taket. Imponerande!

Du har väl inte glömt årets pepparkakshus-utställning i Jaktvillan i samband med Barnens Julmarknad, söndag 2 december!

Vinner du omröstningen ”finaste pepparkaks-huset i Järvastaden” får du inte bara äran utan även ett presentkort värt 3000 kr att handla för i ICA Nära, Järvastaden.

På torsdagar, i Jaktvillan i Järvastaden håller Solna scouters avdelning Järvastaden-Ursvik verksamhet för barn i åldrarna 8-11 år. Varje torsdag klockan 18-19.30 är det full aktivitet.

Vårt aktiva säkerhetsarbete genom Trygg i Järvastaden har nu passerat sitt första verksamhetsår. Vi har kunnat dokumentera omkring 25 incidenter och viktiga händelser genom ett engagemang av din nära trygghetsambassadör i föreningen. En del av incidenterna har varit stöld, inbrott eller skadegörelse i området.

Torsdag och fredag 1-2 november blir det småpyssel i Jaktvillan. Barn från 4 år och äldre är välkomna! Maria Gotemark Ingestedt, som bor här i Järvastaden och är proffs när det gäller att klippa och klistra, visar oss vad man kan göra med en trubbig sax, färg och lite papper.