Angelina Malmström bor i Järvastaden med sin familj. Det här här hon driver sin än så länge webbaserade blomsterbutik Floristiq. Förutom ett utbud av vackra blomsterarrangemang och bukettprenumerationer erbjuder Angelina workshops. Den 19 maj har du möjlighet att lära dig att arrangera blommor med hjälp av en så kallad blomsterfakir.

Söndag 19 maj klockan 13.30 kommer Angelina att visa hur det går att bygga vackra och hållbara blomsterarrangemang. I priset för workshopen ingår en blomsterfakir, blommor och alkoholfritt bubbel. Workshopen tar ungefär två timmar och hålls i Jaktvillan på Gunnarbovägen 91 i Järvastaden. Du anmäler dig via mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller hemsidan.

Under workshopen kommer du att få tips och tricks på vad man kan tänka på när man arrangerar i en fakir.  Till denna workshop behöver du ta med dig en egen skål/fat/vas att placera blomsterfakiren i. Och självklart kommer du att få ta med ditt arbete hem!

-- Idén till workshop är att det är enklaste sättet att få vackra buketter utan att vara florist. Du behöver inte kunna något och det är inte många blommor som behövs och så har du någonting fint hemma på väldigt kort tid, hälsar Angelina.

Läs mer och inspireras av bilder på vackra arrangemang på hemsidan för blomsterbutiken Floristiq.