Januari kommer med stor sannolikhet att bjuda på bistert väder, men i det vita magasinshuset ovanför Mulle Meck-parken kommer det att sjuda av aktivitet och värme. Ruha Cerrato, en av eldsjälarna i vår stadsdel, bjuder inom ramarna för projektet "En planet ett folk"  in skollediga ungdomar till att delta i aktiviteter dagarna 3 - 6 januari.

Juniordagarna är det bästa av kollo och läger i ett, på hemmaplan.

Ungdomar i åldrarna 10 - 15 år bjuds in att delta i olika aktiviteter. Det kommer att bli konst, musik och teater och även dans med professionella lärare. Tanken bakom dessa dagar är att ungdomarna ska få lära sig om hur vi vårdar relationer för att leva meningsfulla och glädjefyllda liv. Det blir aktiviteter för hjärta, hjärna och själ.

Mentorerna som kommer finnas på plats heter Milly, Moa och Maria och är högstadieelever som generöst ger av sin tid!

- Det är att föredra att delta på alla dagar, då bland annat dans och målning bygger på det vi gjort dagen innan, hälsar Ruha.

Aktiviterna pågår klockan 13 - 16 i den vita magasinsbyggnaden på Fridensborgsvägen 64 i Järvastaden och här hittar du anmälningsformuläret. Det bjuds på mellanmål och snacks och är kostnadsfritt att delta.