Vi har som tidigare år tryckt en väggalmanacka för planerade aktiviteter i Järvastaden 2024. Almanackan finns att hämta hos ICA Nära på Brogatan 1 och hos Fridens Livs på Fridensborgsvägen 64.

Med almanackan vill vi önska alla i Järvastaden en God Jul och ett Gott Nytt år!

Uppslag för uppslag och månad för månad ser du de aktiviteter vi planerar för 2024. För många är våra gemensamma aktiviteter en mötesplats som leder till nya vänner, för våra barn ett tillfälle att träffa nya kompisar, och för nyinflyttade ett sätt att lära känna sina nya grannar.

Men det är inte bara våra gemensamma aktiviteter som bidrar till den fina sammanhållningen här i Järvastaden. Det gör även alla ni som både bor och tar initiativ till egna verksamheter här. Den framtidstro och det engagemang ni visar bidrar till bättre service och en trivsammare stadsdel. Tack för det!

Har du en idé om något du tror skulle intressera fler här i Järvastaden? Hör av dig i så fall. Kan vi hjälpa dig att förverkliga din idé så gör vi det gärna. Genom ditt initiativ och vårt stöd bygger vi en hållbar och trygg stadsdel tillsammans.

Kanske är rätt tillfälle för dig på vår Familjefestival i augusti? Det blir sång- och dansuppträdanden, workshops med hantverk, målning, yoga, zumba
och qigong bland annat. Allt på initiativ av oss som bor här. Vår ambition är att alla som bor och driver verksamhet i Järvastaden skall vara med och delta i festivalen. Både gamla och nya initiativ välkomnas. Hör av dig!