Nyhetsbrev från Järvastaden AB - 5 mars 2014

Välkommen på visning i Järvastaden

Söndagen 9 mars är det stor visningsdag i Järvastaden. Det är säljstarter för hela fyra nya kvarter.

Skanska säljstartar 18 klassiska radhus i modern tappning i Villastråket mellan kl. 13 och 15 på Våtmarksvägen 2.
Läs mer här >

JM säljstartar 102 välplanerade och varierade lägenheter i Brf Tallkronan mellan kl. 13 och 14 på Järva skjutbaneväg 52.
Läs mer här >

IKANO säljstartar 94 lägenheter i Brf Backsötan för Förmånskunder i visningsboden i korsningen Brogatan / Fridensborgsvägen.
Läs mer här >

HSB säljstartar 94 lägenheter med generösa terrasser, balkonger eller uteplatser i Brf Brotorp mellan kl. 13 och 15 i visningsboden på Vinthundsgatan.
Läs mer här >

I samband med alla visningar denna söndag så kommer det vara öppet i Jaktvillans café mellan kl. 12 och 16. Gå på visning av bostäderna ovan och ta med en talong, så bjuder vi på fika med bulle.

Alla är välkomna. Både vi som redan bor här och alla andra som skulle vilja göra det.


Nästa detaljplan

Ännu en detaljplan för fler bostäder i Järvastaden, börjar ta form.

Nästa utbyggnadsetapp i Järvastaden är i området där det idag pågår krossverksamhet, bakom Jaktvillan ut mot järnvägen. Den norra delen av området planeras för bostäder i form av rad- och kedjehus.

Vi ser framför oss en fortsatt varierad bebyggelse något i stil med det som redan tidigare har byggts och som håller på att byggas i Järvastaden. Antagligen blir de flesta husen i två våningar med träfasader och med trädgård på båda sidor för att ta till vara på solen, både morgon och kväll. Flera av gatorna ges en böjd form lika det som idag byggs på Våtmarksvägen och Meanderslingan.

Läs mer >


Lyckat SkridskoDisko

Redan vid den utannonserade starttiden halv fyra strömmade folk till och banan fylldes nästan genast upp av skridskoåkare i alla åldrar. Tim Zetterberg, som också bor i Järvastaden, drog samtidigt igång musiken.

Läs mer >

Ny skola håller tidplan

Bredvid Järvastaden vid Ulriksdals pendeltågstation håller Solna stad på att bygga en helt ny skola. Den kommunala skolan kommer så som planerats vara klar redan nu till höstterminen 2014.

Läs mer >


I korthet

• Nu finns MusicKidz i Järvastaden >>

• Krossverksamheten avslutas >>

• Lammklubben på Överjärva gård >>

• Lingontuvans förskola - en idyll i Järvastaden >>

• Konstnärlig gestaltning för Järvastaden >>

JM säljstartar

Smakfulla tegelkvarter

Tallkronan heter det nya kvarter som JM planerar att bygga centralt i barnvänliga Järvastaden.

JM kommer att säljstarta sitt nya projekt Tallkronan söndag 9 mars och har visning mellan kl 13-14 på Järva skjutbaneväg 52.

Läs mer >>

Skanska säljstartar

Klassiska radhus

Skanska har säljpremiär för stadsradhusen Sam och Raymond den 9 mars kl. 13–15 på Våtmarksvägen 2 i Järvastaden, Solna. Då släpps sista etappen i populära Villastråket med stadsradhusen Sam (2 plan, 4RoK, 118 kvm) och Raymond (3 plan, 6RoK, 154 kvm).

Läs mer >>

IKANO säljstartar

BRF Backsötan

Nära Igelbäckens naturreservat kommer Backsötan att bli en del av växande Järvastaden. Bostadsrätterna kommer byggas centralt i området med öppna planlösningar och moderna kök från IKEA.

Säljstart till IKANO Förmånskunder startar den 9 mars.

Läs mer >>

HSB säljstartar

BRF Brotorp

HSB brf Brotorp är HSBs andra etapp i Järvastaden och kommer att bestå av tre flerbostadshus i fyra våningar och en källarvåning. Lägenheterna är välplanerade och yteffektiva från kompakta ettor till spatiösa femmor.

Säljstart söndag 9 mars, Vinthundsgatan 84-88, klockan 13-15.

Läs mer >>