Järvstadens bilpool är precis nystartad, med motivationen att ge boende i Järvastaden ett billigt och bekymmersfritt alternativ till den egna bilen. Det är den lokala bilpoolen som anpassar sig efter de lokala behoven i Järvastaden.

 

Mikael Boierth, som är initiativtagare till Järvastadens bilpool, meddelar att tankar, tips och idéer tas tacksamt emot för att förbättra och erbjuda den billösning som Järvastadsborna vill ha. Järvastadens bilpools ambition är att uppfylla Järvastadsbornas önskemål i möjligaste mån.

 

- Det som svider mest i bilkalkylen är den stora investeringen och värdeminskningen som ett bilägande innebär, berättar Mikael.

 

Som medlem i bilpoolen får du tillgång till en ny fräsch bil utan att gräva djupt ner i plånboken. Dessutom ingår allt så som försäkring, fordonsskatt, drivmedel, service, garage mm. Du slipper alltså exempelvis att tvätta bilen själv eller köra den på service. Järvastadens bilpool förenklar din vardag och drygar ut din ekonomi.

 

Till en början finns en ny stor rymlig bil, Passat sportcombi med dragkrok och automatväxellåda. Tanken är också att det ska finnas en mindre, billigare bil. Då kommer det finnas möjlighet att välja storlek på bil efter just det tillfällets behov.

 

Bilen är placerad i varmgarage på Järva skjutbaneväg 62 på reserverad plats så att du slipper leta parkeringsplats. Du kommer alltid till en varm skön bil vintertid utan att behöva skrapa rutor.

 

För mer information besök Järvastadens bilpools hemsida >