Under början av nästa år kommer ett antal nya företag att erbjuda sina tjänster i Järvastaden. Vad sägs om kemtvätt, sko- och nyckelservice, hårsalong, skönhetsvård, nagel- och fotvård. Samt ytterligare ett gym, en sushirestaurang och ett nytt café.

 

 

I IKANO:s kvarter, vid korsningen Fridensborgsvägen och Brotorpsvägen, kommer det att öppna en kemtvätt för inlämning, och där det också ska gå att göra nycklar samt laga skor. Skrädderi och uthyrning av kläder kommer det också att finnas. Det kommer även en affär för skönhets-, hår, nagel- och fotvård. Dessutom planeras för ytterligare ett gym. Samtliga hyresgäster tillträder sina lokaler i januari-februari 2016. Sedan skall de göra egna anpassningar/inredningar innan de öppnar.

 

I Skanskas kvarter Liljekonvaljen invid Spegeldammsparken kommer en frisörsalong samt ett café och en sushirestaurang. Här planeras också för en kemtvätt. Tanken är att verksamheterna i Skanskas kvarter öppnar i februari-mars 2016.

 

Sedan tidigare finns flera restauranger i Järvastaden. Nyligen öppnade Angelos Bistro vid torget vid Spegeldammsparken och Erolisa vid torget och den nya lekplatsen vid Brotorpstorg.

 

Se karta över restauranger och service i Järvastaden här.