Redan har vi passerat januari på det nya året och det är snart länge sedan vi firade jul och nyår. Det har varit stort tryck på uthyrningen i Jaktvillan redan från starten av 2015. Det är så som tidigare mest barnkalas och fester/middagar men också många brf-möten och någon dopmottagning.

 

 

Ser vi tillbaka på 2014 så hyrdes Jaktvillan ut fler än 150 gånger. Massor med barnkalas och fester för vuxna. Många sena kvällar med styrelser i bostadsrättsföreningar och flera stämmor. En hel del dopmottagningar. Julfest och nyårsfirande.

 

Vi har också firat Valborg och midsommar. Vi har haft Barnens julmarknad och tävling med pepparkakshus. Nästan hela juli var det ABC-bokstavslek, en utställning för barn. Under vår- och hösttermin har Music Kidz barnkör på tisdagskvällar.

 

Vi hoppas och tror att Jaktvillan ska vara fortsatt en stor tillgång för boende i Järvastaden. Dock synes det vara så att det krävs mer och mer framförhållning i bokandet. För allas bästa vill vi att avbokningar görs så snart som bara möjligt för att möjliggöra för andra att nyttja lokalen.

 

Läs mer om villkor samt bokning här >