Selçuk Subaşı, eller Selle som han kallas, bor i Järvastaden och driver även firman Franq Elservice AB härifrån. Att arbeta med el ligger inom familjen och är en passion för Selle.

 

Selle och hans fru flyttade till ett parhus på Stövarvägen när det var helt nytt 2009. Döttrarna, som nu är fyra och fem år gamla, är uppvuxna i området och hela familjen trivs mycket bra. Selle själv växte upp i Kista så Järvastaden kändes rätt att flytta till.

 

- Det är jättefint med all natur omkring, vi går ut i skogen på helgerna och det är ju ett äventyr för barnen att få utforska och upptäcka.

 

Selles fru cyklar genom skogen till sitt arbete i Kista och själv har han kontoret hemma.

 

- Det är så oerhört skönt att bo i nyproduktion, säger Selle och fortsätter:

 

- För en hantverkare som jag, som jobbar jämt, är det skönt att komma hem och slippa fixa med det egna huset. Här är ju allt fräscht och klart.

 

Elektrikertjänster är alltid hett eftertraktade och Selle har genomfört ett 20-tal arbeten åt grannar och boende i området. Han är till större delen entreprenör och utför mest arbeten åt företag, bland annat ICA Nära i Järvastaden, men han vill gärna förstärka känslan av en egen stadsdel där grannar hjälper varandra.

 

Det som han har gjort åt grannar i området har varit mindre arbeten så som inkoppling av markis, olika tilläggsarbeten, arbeten med trädgårdsbelysning och nu när kvällarna är mörka, också arbeten med att automatisera utomhusbelysning.

 

Den granne som vill anlita Selle kan kontakta honom aningen genom företagets Facebooksida eller genom att skicka mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

En julklapp från Selle:

- Gilla företagets Facebooksida och få grannrabatt på ett arbete som jag gör.

 

Och så avslutar han med att tipsa sina grannar om att arbete beställt till nyproducerade hus som nu blir fem år gamla kvalificerar sig för ROT-avdraget.

 

Läs mer om andra företagare i Järvastaden

Tandläkarklinik i Järvastaden

Christos tips för en bra vårstädning