Snart är det dags för den årliga julmarknaden i Järvastaden. Och då är det dags för ännu ett liveframträdande av de sjungande och showande barnen från Music Kidz musikgrupper.

 

 

Linda Pahlberg som har grundat Music Kidz berättar glatt om den gångna terminen. Lektionerna i Jaktvillan på tisdagar har varit roliga och mycket uppskattade av såväl barn som lärare. Julsångerna till årets framträdande på julmarknaden har barnen tränat på sedan i höstas.

 

- Många är jätteduktiga på julsångerna redan första gången som vi sjunger dem, berättar Linda och fortsätter med ett skratt:

 

- Men lite konstigt känns det ju att sjunga julsånger innan snön och kylan har kommit, det tycker ju barnen.

 

Uppträdandet på julmarknaden kommer att ske redan klockan 12.30 eftersom barnen sedan ska vidare för att hålla terminsavslutningen inför släkt och vänner.

 

- Det blev två hela grupper denna termin, säger Linda, totalt 40 barn i åldrarna 4 till 7 år. Gruppen för äldre barn blev inställd på grund av för få anmälningar.

 

Linda berättar att det hela tiden kommer förfrågningar från föräldrar som vill att deras barn ska vara med i musikgrupperna, och eftersom allt fler barn flyttar in i Järvastaden är Linda säker på att grupperna kommer att bli allt fler.

 

Terminsstart våren 2015 är den 16 februari. Mer om Music Kidz finns att läsa här >