Pyrolan är en blomma ur familjen ljungväxter.

Det pågår en spännande utveckling i Järvastaden, som får nya invånare för varje dag som går. Skanska har upplevt en stor efterfrågan i många av deras kvarter, vilket gör att de redan till hösten planerar en premiär för Brf Pyrolan.

 

 

I Pyrolan får du allt det bästa av vad Järvastaden har att erbjuda. Det vill säga en hel stadsdel som är skapad för barnens bästa, ett läge som passar för cykelpendling, massor av fritidsmöjligheter och ett serviceutbud som växer i takt med inflyttningen. Busshållplatsen ligger runt knuten och i grannhuset hittar du dessutom den nya ICA-butiken. Vardagssmart!

 


Hemmen i Pyrolan är ritade för social samvaro genom stora matplatser med öppna eller halvöppna planlösningar. Stort fokus har lagts vid att skapa yteffektiva lägenheter, utan att kompromissa med bra förvaring eller den luftiga känslan. Många av de större lägenheterna har en trevlig rundgångslösning, viket gör att man kommer till ett rum från två olika håll. I entréplan ligger flera fina lägenheter som nästan får radhuskänsla med stora uteplatser mot innergården. Alla andra får givetvis en rymlig balkong.

 


Innergården blir riktigt stor, södervänd och lummig. Här byggs bland annat en gemensam uteplats, lekplats och grillmöjligheter för föreningens medlemmar. Under kvarteret blir det garage med parkeringsplatser och på gården planeras ett cykelgarage. Det ska vara enkelt att parkera, vilket färdmedel du än behöver i vardagen.


Läs mer om Brf Pyrolan här >