Den otroligt stora efterfrågan av bostäder i de båda kommunerna och i Järvastaden har medfört att det nu startas flera nya projekt. Söndagen 9 mars är det stor visningsdag i Järvastaden då det är säljstarter för hela fyra nya kvarter.I Järvastaden såldes en bra bit över 400 bostäder under 2013. Det var både stora och mindre lägenheter i flerbostadshus i både Solna och Sundbyberg. Det var rad- och kedjehus som äganderätter i Solna. JM och Skanska Nya Hem säljer både lägenheter och småhus i Järvastaden. IKANO har lägenheter i Solna och HSB samt nu även Svenska Hem i Bromma säljer lägenheter i Sundbyberg.

 

Sundbyberg och Solna är två av de kommunerna i Stockholms län som växer allra snabbast.
Läs mer på Sundbybergs hemsida och på Solnas hemsida.

Också Anders Ekegren, stadsbyggnadsnämndens ordförande i Solna har bloggat i ämnet, läs mer här.

 

Skanska säljstartar 18 klassiska radhus i modern tappning i Villastråket mellan kl. 13 och 15 på Våtmarksvägen 2. 
Läs mer här >

 

JM säljstartar 102 välplanerade och varierade lägenheter i Brf Tallkronan mellan kl. 13 och 14 på Järva skjutbaneväg 52.
Läs mer här >

 

IKANO säljstartar 94 lägenheter i Brf Backsötan för Förmånskunder i visningsboden i korsningen Brogatan / Fridensborgsvägen.
Läs mer här >

 

HSB säljstartar 94 lägenheter med generösa terrasser, balkonger eller uteplatser i Brf Brotorp mellan kl. 13 och 15 i visningsboden på Vinthundsgatan. Läs mer här >

 

 

I samband med alla visningar denna söndag så kommer det vara öppet i Jaktvillans café mellan kl. 12 och 16. Gå på visning av bostäderna ovan och ta med en talong, så bjuder vi på fika med bulle.

 

Alla är välkomna. Både vi som redan bor här och alla andra som skulle vilja göra det.