I lördags hade vi för första, men knappast sista, gången bjudit in till skridskodisko på vår isbana bredvid Mulle Meck-parken.

 

Redan vid den utannonserade starttiden halv fyra strömmade folk till och banan fylldes nästan genast upp av skridskoåkare i alla åldrar. Tim Zetterberg, som också bor i Järvastaden, drog samtidigt igång musiken.


I närmare fyra timmar, ända till klockan halv åtta var det full rulle både på och vid sidan av isbanan. Alla verkade trivas trots att det var trångt och det var svårt att hitta bra plats för att sitta ner för att få på sig skridskor. Isen höll hela kvällen och vi hade äntligen fått fatt i nya isskrapor som så många frågat efter i flera veckor.

Den varma saften och kaffet tog slut, likaså choklad- och kolakarameller. Grillad korv räckte hela kvällen tack vare att Magnus Käck från ICA hämtade mer när de första 400 var uppätna. Även om kön emellanåt var ganska lång, verkar det som att de flesta fick både korv och saft.

 

Enrique Oyarzun från Järvastaden stod länge vid modellen av Järvastaden och svarade på frågor och diskuterade med intresserade. Många passade på att fånga lite värme från brasorna bredvid.För fler bilder, besök ICA Järvastadens sida på Facebook.