Lär dig förebygga olyckor i hemmet - kurs i Järvastaden

Hur undviker du olyckor i hemmet och hur genomför du en brand- och krisövning med dina barn? Det är två viktiga frågor som du nu har chansen att få svaren på! Onsdag 24 april håller Trygg@Jarvastaden en brand- och krisövning för hela familjen, vuxna och barn.

Järvastaden AB har sedan 2017 arbetat aktivt med ett trygghetsarbete för Järvastaden. Vi har under åren startat upp Lokala Trygghetsambassadörer i ditt område och handlat upp synliga Trygghetsvärdar i området. Bilen med Trygghetsvärdar cirkulerar på gatorna.

Vi planerar att genomföra flera unika aktiviteter under 2019, denna gång i ett aktuellt ämne: olyckor i hemmet samt brand- och krisövning i hemmet.

Denna övrning genomförs onsdag 24 april i matsalen på Raoul Wallenbergskolan i Järvastaden, klockan 19-20:30. Det kostar inget att delta men vi behöver veta hur många som kommer. Meddela hur många ni är som kommer till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., men det går också bra att meddela just din Trygghetsambassadör detta.

Om du har frågor eller funderingar kring övningen är du välkommen att vända dig till din Trygghetsambassadör eller kontakta oss på Järvastaden AB.