Du som har en bostad i Järvastaden kan hyra Jaktvillan (nedervåningen) som en fest- eller föreningslokal. Jaktvillan hyrs ut vardagskvällar från kl 19:00 samt helger.

 

 

Det är nya regler som gäller från och med 2017.


Hyrtider och priser
(uppdaterat per 2014-03-04)

Hyrtiderna på helger är uppdelade i sextimmarspass, kl. 06-12, kl. 12-18 och kl. 18-24.
När man bokar i vårt bokningssystem (se nedan) står det 60 min vilket är felaktigt. Det är alltså 6 timmar på helger och 5 timmar på vardagskvällar som gäller.


På vardagskvällar finns möjlighet att hyra från och med klockan 19.


Varje pass kostar 500 kr att hyra.


Bostadsrättsföreningar och föreningsverksamhet i Järvastaden kan boka ett årsabonnemang med tio styrelsemöten och en årsstämma för 4 000 kronor. Enstaka tillfällen, 1-3 timmar, kostar 500 kronor.

 

Från 2017 gäller nya bokningsregler:
- För att ge så många som möjligt chansen att boka tid så har vi beslutat att från och med 2017 får maximalt tre pass bokas per hushåll och år.
- Bostadsrättsföreningar och föreningsverksamhet i Järvastaden kan boka ett årsabonnemang för tider endast på vardagskvällar.Så här bokar du Jaktvillan
Lediga tider kan du se och bokning kan du göra via vårt webbaserade bokningssystem. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via telefon 08-514 830 70.

 

Hyreskontrakt
I samband med att du bokar Jaktvillan så ska du också ladda hem, fylla i, signera och posta nedanstående hyreskontrakt till oss. Adressen är Gunnarbovägen 91, 170 62  Solna.

Du kan naturligtvis också bara gå förbi och lämna in avtalet eller lägga det i vår brevlåda. Eller skanna in avtalet och maila det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

För hyrestillfällen från 2017-01-01 gäller:

- Hyreskontraktet ska vara signerat och klart senast en vecka efter att lokalen bokats.

 

Och hyreskontrakt ska skrivas enligt ny mall, som finns här >

 

När vi mottagit hyreskontrakt signerar vi det, skannar det och mailar det till hyresgästen. 

Betalning
I hyreskontraktet står det att betalning ska göras till vårt bankgiro 339-7817. Från 2017-01-01 gäller att betalning ska göras redan i samband med att hyresavtalet tecknas. Glöm inte ange referens med namn, adress och mobilnummer vid betalningen.

 

 

Nyckeluthämtning
Nyckel hämtas i Jaktvillan. Vi har kontor på övervåningen och är normalt på plats mellan 8 och 16.30. Ring eller mejla för att boka tid.

Nyckel kvitteras ut enligt instruktion (finns för nedladdning nedan).

Nyckel återlämnas senast någon dag efter hyrestillfället på samma tider som utlämning sker.

Vi vill ha lite koll på vem vi lämnar ut nyckel till, så ta med legitimation för kopiering.

Ladda ner instruktion här.

 


Utrymmen i Jaktvillan
Det är entréplanet i Jaktvillan som hyrs ut. Det är ett stort rum på ca 50 m2, ett mindre rum på ca 10 m2, ett litet kök, två wc (varav ett är handikappanpassat) och kapprum samt förråd i princip enligt ritning. Klicka här för att se ritningen (pdf).

Vi brukar säga att det finns plats för ca 30 personer i Jaktvillan.

Om vädret tillåter kan man mycket väl också nyttja trädgården. Dock ska påpekas att vi de varma årstiderna har ett litet café och en mindre blomsterhandel här som man får samsas med.Utrustning i Jaktvillan
I det stora rummet finns en soffgrupp och ett piano i ena hörnet.

Normalt finns 6-7 små konferensbord uppställda i resterande del av rummet. Borden sitter ihop två och två, varje bord är 60 cm * 120 cm. De är enkla att fälla ihop. Det finns också extra bord i förrådet. Totalt finns det 12 bord. Dukar man långbord med alla bord så får det plats 24 sittande gäster plus några på kortändorna. Det finns stolar så det räcker, extra utfällbara stolar hänger på väggen i förrådet. Där finns också fem barnstolar. Det är fritt fram att möblera om. Dock ska möblerna ställas tillbaka ungefär så som de stod innan.

I det lilla rummet finns ett litet runt bord och fyra sköna fåtöljer.

I köket finns spis med ugn, diskmaskin, mikro och en kyl/frys. Det finns porslin, glas och bestick för minst 30 personer. En del grejer står i skåp i stora rummet. Det finns lite skålar, kastruller, knivar mm som kan vara bra att ha i ett kök. Det finns också en vanlig kaffekokare och några termosar. Det finns också en liten vattenkokare samt en elvisp.

Det finns wi-fi och det finns en takhängd projektor.

På wc finns toalettpapper, tvål och pappershanddukar.

I förrådet finns extra bord, extra stolar samt städutrustning.

I det fall trädgården används ska utemöbler nyttjas och måste samordnas med café-rörelsen.

Det finns flaggstång i trädgården och en svensk flagga som kan hissas. Kom bara ihåg att hala innan mörkret faller.


Ordningsregler

I avtalet och på nyckelkvittens finns ordningsregler.


Mat
ICA i Järvastaden har utmärkt catering där man kan beställa snittar, bakelser, smörgåstårtor, bufféer, annat gott samt desserter. Beställ tre dagar innan på telefon 08-445 39 40.

Det går också bra att ha med egen mat.
Läs mer om Jaktvillan

Jaktvillan och dess omgivningar

 

Dop i Jaktvillan

 

Barnkalas i Jaktvillan

 

Plocka frukt vid Jaktvillan

 

Låna kubbspel i Jaktvillans sommarcafé

 

Pulkabacken vid Jaktvillan

 

Se film från Barnens julmarknad

 

Full fart på Barnens julmarknad