Inbjudan - Var med och påverka Järvastadens utformning

Var tredje år genomför Järvastaden AB en undersökning för att få en djpare kunskap och förståelse för synen på Järvastaden så att den fortsatta utvecklingen av området lever upp till de boendes förväntningar och behov.

Nu vill vi komma i kontakt med dig som har anmält intresse för rad- och kedjehus i Grankällan.

Det kommer att finnas tre fokusgrupper, två av dem kommer att bestå av personer som redan bor i Järvastaden, dessa grupper är nu fulltaliga. Den tredje kommer att utgöras av personer som har anmält intresse för rad- och kedjehus i Granskällan och här vill vi komma i kontakt med fler personer.

Järvastaden AB ansvarar för utformning och utveckling av Järvastaden tillsammans med de olika byggföretagen i området: Skanska, JM, Ikano, HSB och Svenska Hem och nu är det dags för 2018 års undersökning. Den genomförs av företaget Visus Market Research AB och kommer ske i form av fokusgrupper. Det går till så att 7-8 personer samt en diskussionsledare träffas cirka 2 timmar under kvällstid och diskuterar olika frågor som berör Järvastaden. Det serveras lättare förfriskningar och deltagarna får en ersättning på 500 kronor som ett symboliskt tack för hjälpen. Medverkan i undersökningen är självklart konfidentiell.

Vi hoppas att ni har möjlighet att hjälpa oss i vår ambition att utveckla Järvastaden genom att medverka i undersökningen.

Så här gör du din intresseanmälan:
- Mejla dina kontaktuppgifter (fullständigt namn och telefonnummer) till oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi vidarebefordrar dina uppgifter till Visus Market Research.
- Visus Market Research tar därefter kontakt med dig och ger ytterligare information om när och var fokusgrupperna kommer att äga rum.

För frågor är ni välkomna att kontakta Ewa Hedberg eller Kerstin Nyman på Visus Market Research, telefon 08 – 642 34 00, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..