Kurage bjuder in till invigningsfest - mötesplats för unga

Solna stad presenterar en mötesplats för unga - Kurage. Malin Stensson, ungdomsledare för Kurage säger:

- Under hösten har vi varit i en uppstartsfas av vår nya mötesplats Kurage för unga (13-19 år) i Solna på Fridensborgsvägen 100, och nu har vi äntligen kommit fram till ett öppningsdatum - lördagen den 3 februari. Vi kommer samma dag ha en inflyttningsfest med invigning av den nya mötesplatsen kl 16:00-20.00 och vi skulle tycka att det var jätteroligt om ni ville komma tillsammans med era ungdomar!

Det späckade programmet innehåller bland annat tal av kommunalrådet Peter Edholm samt av konstnär Susanne Vollmer som har haft i uppdrag att skapa konst till verksamhetens lokaler. Det blir också musikunderhållning framförd av ungdomar från olika mötesplatser och kvällen avslutas med uppträdande av bandet Knash som har lanserat sin musik på Spotify.

Kurage är en del av Solna stads arbete för ungdomskultur och är en del av satsningen med namnet Membran. Mer att läsa om Kurage och Membran finns här. 

Följ Kurage på Instagram, kuragesolna eller på Facebook

- Vi hoppas att det ska bli en rolig kväll som sätter tonen för vårt fortsatta arbete för och med Solnas ungdomar, välkomna på Kurages Inflyttningsfest, säger Malin Stensson.