Nu är det dags att anmäla sig till årets golfhändelse! Lördag förmiddag 9 september spelar vi traditionsenligt golftävlingen i Järvastaden. Som alltid är vi på Ulriksdals GK, en kort promenad över eller under järnvägen.

 

Vi samlas i restaurangen vid klockan 8 för frukost och uppvärmning. Sen spelar vi de 12 hålen med kanonstart (alla startar samtidigt på olika hål) för att vara klara till lunch. Spelformen är poängbogey med reducerat handikapp.

 

Anmälan till årets upplaga av Järvastaden Open är nu stängd.

 

Arrangemanget gör vi tillsammans med Fairway Golf som sköter shopen och rangen vid golfbanan.

 

Fredrik Ramel berättar:

- Banan ser bra ut men givetvis lite torra fairways och ruffar på grund av väldigt sparsamt med nederbörd denna sommar. I år är fortfarande 12 hål och beläggningen på banan och Driving Rangen är som alltid ganska välbesökt. Fairway Golf har en mycket välsorterad golfbutik med Sveriges lägsta ordinarie priser och fullständiga testmöjligheter. Det finns en mycket populär Driving Range, en snabb spelad golfbana och man erbjuder populära nybörjarkurser. Farirway Golf arrangera kontinuerligt demo-dagar då välkända tillverkare kommer med utrustning som individuellt kan provas ut. Nu på lördag 12 augusti samt därefter 2 september är årets sista demo-dagar.

 

Läs mer om Fairway Golf.