Vår fantastiska Mulle Meck-park och dess omgivningar bjuder på mycket att göra, se och uppleva. Tag med familj och vänner och spendera en skön sommardag här.

 

I parken finns spännande miljöer för de yngre barnen att leka i. Lekparken innehåller allt från en amfiteater och bilar till en linbana, ett flygplan, flera små hus, en blomsterlabyrint och en rymdraket. Mulle Meck-parken har redan spridit glädje bland många barn och vuxna. Det senaste tillskottet är den omgjorda och förbättrade labyrinten. Se bilder från Mulle Meck-parken här.

 

Ta med en picknick och filt, och spendera en heldag i Järvastaden. Invid Jaktvillan finns ett sommarcafé där det går att köpa fika. Caféets öppettider är tisdag till söndag kl 11-15. Här finns spel såsom krocket, boule, kubb och andra spel att låna.

 

Precis nedanför parken finns den mycket populära pump-trackbanan och precis invid finns vår basketplan med korgar i olika höjder så att även yngre deltagare kan spela.

 

Missa inte det fina biblioteket, som finns i Mulle Meck-parken och som är ett samarbete med Solna stad. Öppettiderna för biblioteket är desamma som för caféet, tisdag till söndag, kl 11-15.

 

För dem med spring i benen finns en konstgräsplan och alldeles intill ligger glasskiosken med goda smaker.

 

Vi vet att det finns stora behov av toaletter i anslutning till parken. Därför har vi nu letat rätt på gamla avloppsanslutningar från militärtiden och satt upp en ny WC precis intill fyren och Mulle Mecks båt Blåvattnet II.

 

Läs här om hur Mulle Meck-parken i Järvastaden blev till.