Fortsätt bygga kojor vid Jaktvillans café! Eller varför inte besöka barnutställningen Allemansland i Jaktvillan!

 

Vi har tidigare berättat om hur vi fått virke av Mini/BMW som just lanserat en ny bilmodell i Stockholm. Man hade mycket virke över från utställningsområdet och såg gärna att det kom till användning igen. Vi på Järvastaden AB kontaktade då Tor Svae, som byggt Mulle Meckparken i Järvastaden.

 

Tillsammans kom vi fram till flera roliga saker att göra med virket som vi presenterade för BMW/Mini. Vi valde att börja med ett kojprojekt. Vi tror att det är något många barn drömmer om men inte alla får möjlighet att förverkliga. 

 

Leif Grönvall och Roger Josefsson var våra byggledare under en hel vecka från måndag till och med fredagen, med start den 13 juni.
Läs mer här >'


Vi fick en hel del verktyg och annat från Skanska och JM och vi kompletterade med ytterligare själva. Även om barnen fick med sig verktygslådor hem den sista byggledda dagen 17 juni så har vi fortfarande verktyg kvar och mera fästelement (fint ord för spik mm) har vi skaffat.


Man kan alltså fortsätta att bygga på kojorna. Det finns en del virke i en hög utanför Jaktvillan och verktyg får man låna i caféet.
Adressen är Gunnarbovägen 91 och caféet är öppet tisdag – söndag kl. 11 – 16 ända till mitten av augusti.

 

Passa också på att köpa senaste boken om Mulle Meck som handlar om verktyg. En av författaren George Johansson signerad bok till specialpris. Läs mer här >

 

Missa inte heller barnutställningen Allemansland som hela juli månad ut finns att besöka i Jaktvillan. Läs mer om utställningen här >