Sedan den 1 juni 2016 drivs restaurangen Salig Blandning i Järvastaden i ny regi, av Reza Tehrani och Nasin Jamali. De kommer att hålla öppet hela sommaren.

 

Reza Tehrani, 37 år och Nasrin Jamali, 27 år är de nya ägarna av Salig Blandning. De berättar:

- Vi har drivit krog, catering och restaurang i Stockholm i flera år. Vår vision är att genom god mat, trevlig atmosfär och tillgängliga öppettider öka tillströmningen av gäster till Salig Blandning.

 

- Vi riktar oss till alla, gammal som ung. Viktigt är också att barnfamiljer ska känna sig välkomna. För att skapa ett vinnande koncept har vi anställt två duktiga kockar och professionell personal.

 

- Under lunchtid har vi lunchbuffé där kan man välja mellan tre olika rätter av typen husmanskost från vår lunchbuffé för 89 kronor eller lunch á la carte för 99 kronor. På kvällar, lördagar och söndagar erbjuds á la carte servering. Vår meny hittar ni på www.saligblandning.se.