Under påskhelgen ställde Järvastaden AB upp en pump track-bana nedanför Mulle Meck-parken. Många glada röster har hört av sig, banan är en succé och får nu stanna påsklovet ut, så att fler får chansen att åka på den.

 

Strax efter att vi hade lagt in beskedet om att det skulle finnas en pumptrack-bana under påskhelgen började kommentarerna ramla in. Efter att banan kom upp har ännu fler hört av sig och även lagt upp egna bilder. 

 

- Vi tar nattpasset, skriver Daniel Kritz och tagar sin kompis Mikael, som kommentar till vårt inlägg på Järvastadens Facebooksida.

 

Vi på Järvastaden AB är glada över att banan blev en sådan succé för åkare i alla åldrar. Vi har fått förlängt tillstånd att ha den vid parken, där den nu kommer att finnas till och med söndag 10 april.

 

En nöjd Solnabo skickade ett mejl Järvastaden:

Hej,

Jag vill bara skicka ett positivt mail och säga hur rolig och bra idé ni ordnat med skaterampen. Mina två söner älskar den och det är jämnt fullt med barn där!! Hoppas ni hyr den länge till.

Med vänlig hälsning, nöjd Solnabo

 

Fler positiva kommentarer på vår Facebooksida:

 

Tanja Kauppinen Souza:

- Vilken succé!! Våra tjejer vill inte därifrån! Sjukt bra träning också för kidsen. Jag säger som någon tidigare - bygg permanent!!

 

Camilla Holmgren:

- Tack för ett super kul initiativ. Barnen älskar den. Får man önska att den blir permanent.