Utomhusbio i Spegeldammsparken för andra året i rad. Många kom för att se film, umgås, ha picknick och för en skön stund i sensommarkvällen.

 

På söndagen den 24 augusti bjöds det på utomhusbio i Järvastadens stadsdelspark. Den stora filmduken var uppblåst och förankrad i god tid innan ljuset släcktes. Popcornvagnen var på plats och det serverades också dricka, kaffe, korv med bröd.

 

ICA bjöd frikostigt på frukt invid hoppborgen där barnen studsade vilt i väntan på filmvisning. Efter en förmiddag med duggregn sprack himlen upp och vi fick en härlig sensommarkväll. Flera hundra slog sig ner på Spegeldammsparkens parkett i form av gräskullar. Många på egna filtar, några på uppställda bänkar och brassestolar.

 

Det vackra vädret och solens styrka gjorde att det var för ljust att börja förfilmen om Järvastaden vid planerad tidpunkt. Först ungefär kvart över åtta rullade filmen om året som gått i stadsdelen i gång. Då hade också alla lampor i olika färger, marschaller och eldar tänts för att öka på mysfaktorn. Strax före klockan nio kom så äntligen Monica Z till Järvastaden.

 

Se även film från kvällen här >