På Fridensborgsvägen 23 i Järvastaden ligger gymet Puls & Träning.


Puls & Träning är ett  nyckelgym, det vill säga att varje medlem har eget passerkort som fungerar som nyckel till gymet, och har därmed tillgång till träning när det passar det egna schemat bäst. 

- Vi vet att många i Järvastaden har småbarn och tuffa arbetsscheman, därför vill vi att det ska vara enkelt att komma iväg, säger Jens Barklund som driver Puls & Träning tillsammans med sin fru Christine.

På anläggningen i Järvastaden finns inga duschar och inte heller några instruktörledda pass. Här finns maskiner för styrketräning och kondition samt fria vikter, och den som vill kan boka tid för en introduktion. Jens Barklund arbetar även som personlig tränare och kan hjälpa till med att lägga upp träningsscheman.

- Det handlar ju om att träna så effektivt som möjligt, på kortast möjliga tid. Och att få resultat, lägger han till.

Miljön i gymet är hemtrevlig och det är alltid rent och snyggt, Jens berömmer medlemmarna och säger att det är glädjande att de månar om gymet som om det vore hemma.

I början av 2015 kommer Jens och Christine att öppna ännu en anläggning i Järvastaden, närmare ICA Nära. Järvastaden växer hela tiden och efterfrågan på medlemskap är hög. Det ska dessutom vara bekvämt nära att ta sig till gymet.

Den som är nyfiken kan titta in på öppet hus varje torsdag mellan klockan 18 och 20.

Läs mer om Puls & Träning i Järvastaden här >