Järvastaden Open är avgjort

Vi spelade i år alltså nio hål (eftersom banan blivit lite mindre, då PEAB fortsätter att bygga Nya Ulriksdal). Det var poängbogey utan reducerat handikapp. Bifogat är resultatlistan.

Det var en fantastisk morgon med härligt soligt väder. Frukost stod serverad redan från klockan åtta av Gabriel A Mrad i Ulriksdals Golfrestaurang. Man anmälde sig i shopen och fick pollett till driving rangen, pegs och tre pack med bollar. Kvart i nio hälsade Stefan Sellgren, vd i Järvastaden AB, alla välkomna. Tillsammans med Fredrik Ramel från Fairway golf gick dagens ”program” igenom. Klocka nio var alla redo att kanonstarta tävlingen.

Med nio hål att spela gick det i år lite snabbare. Tillbaka i restaurangen serverades som vanligt korv med bröd samtidigt som score kort räknades ihop. Per Karlsson, vd på Arlanda stad golf, utgjorde tävlingsledning och samlade ihop alla korten.

Stenhårt som alltid i toppen men endast en på 18 poäng. Vi säger stort grattis till Christer Svensson, årets vinnare i Järvastaden Open. Tre spelare på 17 poäng fick särskiljas med spelhandikapp. Två blev Lennart Nyman och trea Pontus Olson. Stort grattis till er båda också. Enrique Oyarzun från Järvastaden behöll hatten på när han delade ut priser till och pokal.

Stort tack till Fredrik och Per och alla andra i shopen och restaurangen som gör Järvastaden Open till en härlig tävling mot slutet av säsongen. Vi hoppas att alla tävlande tycker lika och välkomnar alla tillbaka nästa år.

Se alla bilderna från dagen här >