Nu börjar husen i Grankällan att byggas och på onsdag 29 augusti tas det första spadtaget under festliga former. Det blir invigningstal och plantering av träd, med start klockan 11.30.

Husen i Grankällan blir de sista rad- och kedjehusen som byggs i Järvastaden. De kommer att gränsa mot Igelbäckens naturreservat i tre väderstreck och blir ett drömboende för barnfamiljer och alla andra som vill bo lugnt och tryggt med naturen framför dörren och city runt hörnet.

Byggandet startar med husen närmast entrén till naturreservatet. Här planeras också ett utomhusgym, grillplats med vindskydd och informationstavlor om naturreservatet. Det kommer att skapas en allé som blir en fortsättning på de ståtliga björkar som står här redan idag.

Invigningstal kommer att hållas av Järvastadens vd Stefan Sellgren, Pehr Granfalk som är kommunstyrelsens ordförande i Solna samt av Johan Skoglund, vd för JM och Mikael Matts som är vVd för Skanska.

Välkommen att vara med om när vi tar det första spadtaget för de sista rad- och kedjehusen i Järvastaden. Vi samlas klockan 11.30 nedanför Jaktvillan vid entrén till Igelbäckens naturreservat och håller på till ungefär klockan 13. Vi bjuder på en enklare lunch.