Bland de många restauranger som finns i Järvastaden utmärker sig Yoku Sushi genom att servera såväl japansk som thailändsk mat, tillagad av delägaren Cecilia eller någon av hennes kompanjoner.

Efter fem år i Sverige pratar Cecilia bra svenska och upplever inga svårigheter i att driva företag i sitt nya hemland. I hemlandet Kina var hon student och visste inget om att driva ett eget företag. Nu, fem år senare, är hon delägare i två sushirestauranger och hjälper sina vänner när de håller på att starta företag själva.

- Det är enkelt att starta företag i Sverige, kraven är inte så höga, säger Cecilia.

I Kina studerade hon och hade inte kommit ut i arbetslivet ännu, men föräldrarna drev en affär i hennes hemstad så det lärde hon sig en del om företagande av dem.

Lokalen är i Järvastaden är stor och luftig och vetter mot Spegeldammsparken. Här finns både platser inomhus och en uteservering. Lunchgästerna sitter ofta kvar på stället och äter sin mat men framåt kvällen är det fler som hämtar hem mat, istället för att sitta kvar.

- Vi trivs bra med att driva restaurang i Järvastaden och hoppas på att det kommer ännu mer service och fler affärer, säger Cecilia.