Mulle Meck-parken i Järvastaden har roat barn i alla åldrar i tio år i år. Varje vecka kommer det mängder av barn hit för att leka och låta fantasin flöda. Både barn som bor i Järvastaden men också långväga besökare.

När vi hade födelsedagskalas för Mulle Meck som fyller 25 år i år fick Mulle en present från några barn, som också hade skrivit och dekorerat ett brev till Mulle.

Och för en tid sedan kom det ett brev från pappa Tom som bor i Årsta och som hade haft en heldag tillsammans med barnen i vår fina lekpark. Tom som bor med familjen i Årsta skriver till oss:

"Bor i Årsta med mina barn, 4 och 6 år gamla. Vi var i parken fem timmar igår och hade jättekul, och barnen ville komma tillbaka redan idag för att också visa mamma så nu är vi här igen hela familjen.

Barnens favoriter är raketen, där de gillar att sitta och mysa på sätena, gula spiralrutschkanan vid Daisy Diesels garage (där de också skjutsar ner kottar som den andra fångar) och vattenleken med pumpen, dammluckorna och vattensprutandet vid båten.

Min dotter är också fascinerad över att det är "riktiga grejer", gamla mekaniska delar osv, inte bara låtsassaker.

Vill bara på detta sätt tacka för att ni har gjort en sån här ambitiös och fin park för alla barn.

Toppen också med vattentoalett här.

Vidarebefordra gärna till alla inblandade i projektet inkl Svae, folk på Solna stad osv och ha en skön sommar!"