Music Kidz med Linda Pahlberg bjuder in till musikföreställningen "Jag är som jag ska vara", nu på söndag 27 maj.

Det bjuds på en musikföreställning med mycket känsla - för barn i alla åldrar och deras vuxna. Det är ett samarbete mellan Friendly, Musickidz Stockholm och Upplands Väsby Kulturskola. Idéen föddes ur en gemensam önskan om att alla barn ska få växa upp och känna att de duger precis som de är.

Maria-Pia Gottberg är moderator och kommer att dela med sig av sina klokskaper. Ursula Schober dyker upp som Friendy. Linda Tillgren Pahlbergs härliga barnkör sjunger och Ingemar Dahls coola musikelever spelar. Musiken är förstås specialskriven för ändamålet.

Föreställningen börjar klockan 15 och är på kulturskolans lokaler Messingen i Upplands Väsby. BIljetter finns att köpa här. Inträde för barn under 12 är gratis, övriga betalar 80 kronor.

Music Kidz firar 10-årsjubileum i år. Genom åren har många barn och unga dansat, sjungit och fått stå på scen vid otaliga föreställningar. Nu har det också släppts en skiva, där barnen har sjungit in egenproducerade sånger. Information om skivan "Du är min bästa vän" finns här.

Affischen om föreställningen hittar du här.