Barnens önskelistor i Järvastaden

Strax efter klockan tolv på 1:a advent kom Tomten med häst och vagn till Jaktvillan i Järvastaden. Då var det redan lång kö med förväntansfulla barn tillsammans med tålmodiga föräldrar. Tomten fick ta emot massor av önskelistor hela eftermiddagen.

Vår kära ICA-handlare i Järvastaden, Magnus Käck är en stor fan av AIK. I alla fall i år när de vunnit allsvenskan.

Detaljplan för kvarter Linnean granskas

Nu planeras det för fem nya kvarter i Järvastaden. Kvartetet Linnean ska bestå av 800-900 bostäder, verksamheter i bottenvåning, en större förskola samt en park. Just nu finns en ny detaljplan för kvarter Linnean m.fl. klar för granskning hos Miljö- och byggnadsförvaltningen i Solna stad, under perioden 11 december 2018 till 15 januari 2019.

Ännu en lyckad Barnens julmarknad

För nionde året i rad arrangerades Barnens julmarknad på första advent i Järvastaden. Området kring Jaktvillan är den perfekta platsen för detta då besökare kan strosa runt bland stånden och även har nära till Jaktvillan för att titta in och beundra utställningen av pepparkakshus som pågår samtidigt.

Barnens julmarknad vid Jaktvillan i Järvastaden drog massor med folk i söndags 1:a advent. Många var in i huset för att värma sig och för att se alla fina pepparkakshus och pepparkakskreationer som var utställda. Det var 15 tävlingsbidrag som boende i området som lämnat in. Alla mycket fina på sitt eget sätt.