Menu

I år får vi extra bra hjälp med uppvärmningen inför Järvastadsloppet. Innan första start ca kl. 14.30 kommer Mi Eriksson och leder uppvärmningen. Mi Eriksson leder klasser i mediyoga och qigong i extralokalen i Järvastaden under vintern. Nu ger hon alla som vill chansen att pröva lite qigong innan man ger sig ut i spåren i Igelbäckens naturreservat.

Idag, 18 maj, bjuder förskolorna Lottagatan, Sagolandet, Tunet och Järven in till utställningen "Spår av barn".

På söndag är det äntligen dags för Järvastadsloppet, en heldag för familjen. Stora som små kan delta och släkt och vänner kan heja på.

Lördag 13 maj samlade Tor Svae, som ju ledde byggnationen av parken, ihop en glad barnaskara som hjälpte oss att öppna upp de stora portarna till det lilla biblioteket i Mulle Meck-parken i Järvastaden.

Vinterkyla och snöflingor verkar inte vilja ta slut fast vi är långt in i maj och alla längtar efter värme. En varm helg som den i slutet av augusti förra sommaren. Då vi hade ett sånt succé-kalas i Spegeldammsparken med maträtter från hela världen. Boende och arbetande i Järvastaden med omnejd kom och lagade sina recept från hemland och landsända. Då hade vi det som bäst!

 

 

broschyr